torstai 9. syyskuuta 2010

Visum-bileet ja muita kuulumisia

Tiistain oli valtavat vaihtaribileet. Tuli sitten vähän liiankin kassa juotua halpaa olutta. Seuraava päivä menikin siitä kärsiessä. Visuumin bileissä oudointa oli ehkä se, että missään ei ollut tuoleja, lattia oli vinossa ja laukut tarkastettiin todella tarkkaan. Suomessa, kun portsari saa ehkä kokeilla laukkua, niin täällä ne vaan ihan sekoitti laukun. Valittavat mulle jopa mun laktoosipilkkojista. Hyvä, etten menettänyt niitä. Tässäpä pippaloista kuvaa:

Kuvassa minun lisäkseni Henna ja Max Suomesta. 
Täällä Mannheimissa on muutenkin paljon suomalaisia. Ehkäpä ainakin 10 vaihtaria. Kiinalaisia on myös paljon. Norjalaisiakin kuulema löytyy paljon, vaikka itse olen tutustunut vain yhteen norskiin. 

Tänään löysin kaupan, josta saa leipää, lihaa ja myös edellä mainittuja Minus-L -tuotteita, joita olikin laaja valikoima. Mukaan sain esimerkiksi laktoosittomia suklaavanukkaita ja vaniljajogurttia, joista ainakin vaniljajogurtti on aivan taivaallista. Kyseinen kauppa on Galeria Kaufhof, joka sijaitsee aivan keskustassa. Tässäpä vielä Minus-L:n kotisivut: http://www.minusl.de/22, kannattaa kuitenkin suhtautua kriittisesti kotisivuilla olevaan "missä on lähin Minus-L- myymäläsi- osioon", koska itse olen ainakin ravannut sen listan kanssa kaupoissa ja eipä osalla ole ollut tietoakaan, mitä kyseiset tuotteen ovat.

Juttua taas riittäisi vaikka kuinka paljon. Viereisessä Verbindungin kanaalissa uiskentee joka päivä joutsenia, jotka ovat todella nättejä varsinkin tämä pari viettää siellä aikaansa: 

Sitten, ettette luulisi, etten käy ollenkaan opiskelmassa, niin laitanpa tähän kuvaa meidän yhdestä aika hienosta rakennuksesta:

Huono kuva, voin myöntää, mutta koko rakennus on täynnä tällaisia pyöreitä "patsaita". Sekä ulkoa että sisältä näitä löytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti